Nieuwbouw Scouting Scherpenzeel e.o.

Van een stuk ruig terrein naar ons nieuwe clubhuis. Volg het hier van begin tot eind.

Hoeveel geld hebben we nog nodig voor de complete bouw?

Momenteel is het moeilijk aan te geven hoeveel geld er is voor de afbouw. De bouw van het casco zal, door de extreme verhogingen van de materialen en/of het niet kunnen krijgen van benodigde zaken, hoger uit gaan vallen dan er begroot was.

Ook de inkomsten zijn op dit moment zo goed als stilgevallen.

23-10-2021

Elke dag zie je de vorderingen dankzij Leeuwdrent bouwservice en Leeuwdrent VOF

16-10-2021

Ook de binnenkant begint nu vorm te krijgen. Vandaag zijn er weer vrijwilligers bezig geweest met de elektra maar ook om de boeidelen te schilderen.

09-10-2021

En weer een week voorbij....

02-10-2021

En weer een week waarin heel veel voortgang te zien is. Wat wordt het gaaf! En op zaterdag zijn een aantal vrijwilligers ook bezig om de elektra aan te leggen.

Wij zoeken nog steeds sponsoren, dus wil je ons helpen? Neem contact met ons op.

25-09-2021

De bouw gaat zo enorm snel, elke dag zijn er grote vorderingen te zien. Elke dag wordt er een foto gemaakt.
We zoeken nog steeds sponsoren voor de afbouw! Wil je ons helpen/ondersteunen? Neem dan contact met ons op via secretaris@scoutingscherpenzeel.nl

In de reeks foto's aan de bovenzijde van deze pagina staan meer foto's.

17-09-2021

Vandaag een officiële mijlpaal, namelijk het hoogste punt. Uiteraard met een hapje en een drankje met de architect Peter Bergboer - BMA, aannemers Leeuwdrent bouwservice en Leeuwdrent VOF.

15-09-2021

Ook wij doen weer mee aan de Grote Clubactie:
Vanaf 18 september kun je loten kopen en ons steunen.

11-09-2021

Hoe gaaf is dit! En zo is heel goed ons gehele terrein te zien met de Paddenburcht en de plek van het nieuwe gebouw.
We kunnen nog steeds sponsoring gebruiken voor de afbouw, alle beetjes helpen. Dus denk je dat je iets voor ons kunt betekenen, neem contact op. Dank alvast.

10-09-2021

De werkzaamheden van deze week. Met dank aan Westeneng Betonpompverhuur B.V., Bull Betonwerken en Nijborg Agri.
En uiteraard onze aannemer Leeuwdrent bouwservice en Leeuwdrent VOF!
Wat gaat het hard!

04-09-2021

De bouw is nu echt begonnen. Aannemer Leeuwdrent bouwservice en installateur Leeuwdrent VOF zijn de hele week al volop in de weer geweest. En vandaag zijn enkele vrijwilligers met de elektra aan de slag geweest.
resultaat.

27-08-2021

Aankomende maandag gaat de bouw echt van start en zijn vandaag de laatste voorbereidingen getroffen. De bouwkraan staat en de fundering is uitgegraven.

23-07-2021

Ondanks de vakantie wordt er nog steeds keihard gewerkt zodat straks de aannemer op tijd kan beginnen met de bouw.

13-07-2021

Nu bij de Coop Renswoude! We zijn 3 maanden het goede doel op de flessenautomaat waarbij de opbrengst ook nog eens wordt verdubbeld.

10-07-2021

Afgelopen woensdag hebben we de oliebollenactie gehouden. Al vroeg in de ochtend werden de oliebollen bij Banketbakkerij Ritmeester Scherpenzeel gebakken en daarna ingepakt door onze vrijwilligers. De bestelde oliebollen konden daarna opgehaald worden op de weekmarkt, bij de Jumbo Marktstraat Scherpenzeel , de Coop Renswoude en Banketbakkerij Ritmeester in Woudenberg. Er konden ook gewoon oliebollen gekocht worden. In de avonduren was er zelfs een heuse bezorgdienst.
Het was een zeer geslaagde dag waar we 5000 oliebollen verkocht hebben waarvan de opbrengst weer ten goede komt aan onze nieuwbouw.
Helaas heeft niet iedereen de bestellingen opgehaald. Wil je ze alsnog ontvangen, neem dan via PB contact op. Ze liggen in de diepvriezer op je te wachten.

Grote oliebollenactie:

We gaan oliebollen verkopen, gewoon vanuit huis. Want ook in mei zijn oliebollen hartstikke lekker!

Op woensdag 19 mei is deze oliebollenactie die door
Banketbakkerij Ritmeester zijn gebakken. Van elke verkochte oliebol gaat er € 0,25 naar de nieuwbouw.

Vanwege corona doen we dit zoveel mogelijk online. De oliebollen zijn vanaf nu te bestellen via deze link.
Invullen van het formulier kan tot en met maandag 17 mei.
Je kunt de oliebollen in Scherpenzeel, Renswoude of Woudenberg ophalen. Tevens bieden wij een bezorgoptie in alle drie de dorpen. Ook kunnen wij bestellingen voor bedrijven (in Scherpenzeel) in de ochtend tussen 09.00 – 10.00 uur bezorgen.

Natuurlijk hopen we op een grote opbrengst voor het nieuwe gebouw.